2012. szeptember 22., szombat

Lickle Ted bababköszöntő

A héten elkészültem a babaköszöntővel és ma végre sikerült lefotóznom is. :-)

DMC Lickle Ted babaköszöntő

Szerettem volna a keretezőhöz bevinni, de nem volt nyitva. :-( Így most kicsit gondba vagyok, mert barátnőm első babájának is kereteztettem a képet, így ezt is úgy lenne jó, mert ha én teszem keretbe az nem ugyanaz. Viszont nem tudom, hogy mikor jutok el legközelebb a keretezőhöz, így még az átadás várat magára.

Még van két kisebb babaköszöntőm kolléganőmnek és utána egy SAL hímzés következik. :-) A Facebookon szerveződött egy Karácsonyi SAL aminek keretében az alábbi mintát fogjuk Karácsonyig kihímezni.

Jardin Prive - Christmas

És közben természetesen az elmaradásaimat is igyekszem pótolni, például
TDT naptár SAL-ban a márciusnál tartok jóformán a felírat hiányzik és mutatom. Utána megpróbálom utolérni  magamat. :-)

A bejegyzésem végén mutatok pár virágot. :-) Az első egy új szerzeményem még a nyárról. Még soha nem volt orchideám, így már nagyon rég szerettem volna egyet. Lilát választottam, mert szeretem ezt a színt, ez a kép már két hónapja készült, de még most se hullajtott el egy virágot se, sőt a bimbók is mind kinyíltak. :-)

Orchidea

És még két kép két aktuálisan virágzó virágomról. :-)
A dögcsillag idén két virágot hozott, még szerencse, hogy mindig kint virágzik. :-) A döglegyek igencsak körül zsongják. :-)

Dögcsillag

Az előző bejegyzésemben a virágok közt már mutattam két gloxiniámat, most mutatom a harmadikat, mert hogy az is virágzik. :-)

Gloxinia

3 megjegyzés: