2009. október 13., kedd

„Szőrözés” előtt és cserepezés után :-)

A hétvégén sajnos nem volt annyi időm a hímzésre, mint szerettem volna, így nem tudtam befejezni a babaköszöntőt. Jelenleg a kontúrozás „szőrözés” előtt állok.


Hogy miért is nem volt időm hímezni? Mert fel kellett szednem a muskátlikat és az egyéb nyáron kint lévő növényeimet, mert a hétre nagyon rossz időt jósoltak. Ami nagyon úgy néz ki, hogy be is jött, mert ma a múlt hét pénteki 26 fokhoz képest csak 11 fok volt. :-(
Az álló muskátli 12 cserép és két láda lett, a fél futó muskátli 3 cserép és két láda, a futókkal meg idén nem próbálkozom, igazán nem tudom kiteleltetni, így csak a helyet foglalnák az amúgy is dugig lévő verandán. Mivel ma már igen hideg volt és holnapra is hideget mond, így ma már be is raktam a virágokat a verandára, igazi őserdő lett. :-)
Még a fagyérzékeny krizantémokat kell majd valahogy megvédeni, már hoztam haza fóliát, hogy betakarjuk, meg nagymamám már egy részét felszedte edényekbe. Idén kicsit korán jön a hideg :-(, a Mindenszenteket és a Halottak napját azért a nagyon hideg mindig megvárja és csak utána fagynak el a virágok úgy látszik idén ez nem így lesz.

Teszek fel néhány scrapbook oldalt a nyáron készült fotókból.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése