2010. február 28., vasárnap

Új szerzemények :-)

A héten Berényben jártam és ha már ott voltam gyűjtöttem be pár új szerzeményt. Már régóta szerettem volna pár melírozott fonalat, de felénk nem lehet kapni, de most sikerült párat vennem. Húginak is tetszenek, a bordó melírozottal már egy tűpárnát rendelt tőlem. :-) A fonalak mellet begyűjtöttem pár gombot is, a macis a kedvencem, de abból sajnos csak egy volt. :-(


Vettem négy primulát is, mert olyan szépek voltak. :-)

Hát nem gyönyörűek? :-)

2010. február 26., péntek

Új külső :-)

Nem csak a blogom, de én is kicsit új külsőt kaptam az elmúlt héten. Fodrásznál jártam és a hátközépig érő hajamat vállígérőre vágattam, plusz a világos barna hajamat vöröses szőkére festettem, ami a sivatagi rózsa fantázia nevet viseli. :-) Állítólag nem lett rossz. :-)

A blogomnak már rég kerestem új külsőt, de csak most találtam rá @gi oldalán erre a csodás levendulásra. Sok gyönyörű hátteret találtok az oldalon, mindenkinek ajánlom, hogy nézzen szét. :-)

2010. február 23., kedd

Biscornu 2

Tegnap befejeztem a második tűpárnámat is, talán ez picit jobban sikerült, mint az első, remélem lassan belejövök. :-) Ez kisebb mint az előző, így dúckobra is sikerült kitömnöm, de mivel igazán jó gombot nem találtam hozzá, így nem húzattam össze középen. Húgi szerint így jobban néz ki.


S hamár sikerült ilyen gyorsan befejeznem, így szülinapi ajándék lett belőle kolléganőmnek, aki szintén szeret öltögetni.

2010. február 21., vasárnap

Biscornu

Annyi blogban láttam már biscornut, hogy úgy gondoltam ideje nekem is megpróbálkozni vele. Igyekeztem valami könnyű mintát találni, de valószínű ez a ollós minta nem az, a sok kontúr miatt az hittem sose végzek vele. Az össze varrás egész könnyen ment pedig attól nagyon tartottam. A töltelék anyagból viszont rakhattam volna többet is bele, mert még így is hogy középen összehúzattam gombbal nem elég formás. De majd talán a következő jobb lesz. :-)


A hétvégén fotóztam egy kicsit, a hó alól előbújtak a hóvirágok. :-) Már hetek óta ott voltak, többször lefagytak, rájuk esett a hó, de most már ha minden jól megy tündökölhetnek. :-) Remélem most már jön a tavasz. :-)


2010. február 14., vasárnap

Kreatív Blogger Díj

Kedves meglepetés ért az elmúlt héten, megkaptam életem első blog díját legjobb barátnőmtől Bettytől.



Szabályok:
1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

A 4. pont szerint 7 dolgot kell írnom magamról, talán ez még menni fog, bár ilyen jellegű összegzést még soha nem csináltam.

7 dolog magamról:
1. túlságosan izgulós vagyok, és ugyan az utóbbi években sokat változtam, de ez azért még szokott jelentkezni
2. úgy gondolom a naivságomat se nőttem még ki, hiszek az emberi jóságban, mindenkihez barátsággal, szertettel közeledek, így sokszor ér csalódás
3. hamar a plafonon vagyok, de ugyan olyan gyorsan lehiggadok
4.szeretek segíteni a családomnak, barátaimnak, akkor vagyok igazán boldog ha másoknak sikerül örömöt szereznem
5. imádom a kutyákat és a macskákat, ha tehetném, minden kóbor állatot befogadnék
6. szeretek kávézni, bár szerintem semmilyen hatással nincs rám, így igyekszem a napi mennyiséget csökkenteni :-)
7. imádok mindent ami kreatív, a jelenlegi nagy kedvenc a keresztszemes hímzés

Az első 4 pont kész, de az utolsó 3 ponttal kicsit gondba vagyok, mert akiket olvasok már mind megkapták ezt a díjat. Így most én nem küldöm tovább, de ha új blog társra lelek, akinek még nincs ilyen díja akkor továbbítom. :-)

2010. február 6., szombat

Apró ajándékok szülinapra :-)

Ma két ajándékot is átadtam, az egyiket virtuálisan a másikat személyesen. :-) Édesapámnak és barátnőmnek is ma van a szülinapja, így két kis hímzéssel készültem. Édesapámnak stílusosan a horgászos kismadarat készítettem, hisz nagyon szeret horgászni. :-)


Barátnőmnek pedig egy Bothy Threads mintát választottam, amiből digitális scrapbook segítségével egy képeslap készült, az eredetit majd személyesen adom át. :-)